BACK 2 CLASSICS

35 minuts

Tots públics

Circ/Llit elàstic

SINOPSI

      Back2Classics és la primera proposta d’espectacle de Planeta Trampoli. És un espectacle multidisciplinar que gira al voltant del llit elàstic i de la relació que en sorgeix amb el personatge al ritme del vinil on hi convergeixen música, moviment, acrobàcia amb tocs de pallasso i comèdia.

      Imagina un indret en el que pots volar i esdevenir tant lleuger com una ploma o pesat com un elefant. Un indret en el que s’hi pot viure cap per avall i on en comptes de caminar es balla al Ritme d’una música que es transforma des d’un tocadiscos... Un indret on el terra trontolla i l’acció més senzilla i quotidiana acaba sent el repte més gran i extraordinari.

      “Back 2 Classics” proposa un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família. Un espectacle on el llit elàstic prendrà vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un espectacle ple d’humor, poesia i caramboles esbojarrades que canviarà el concepte que tenim del llit elàstic. ¿En voleu formar part? Hi esteu tots convidats!

 
Image